کلیدواژه‌ها = روش‌های کوددهی
تاثیر روش‌های مختلف کوددهی بر درصد پروتئین، فسفر و عملکرد دانه عدس (Lens culinaris Medic.) در شرایط اقلیمی خرم آباد

دوره 3، شماره 6، اسفند 1390، صفحه 1-13

مریم احمدی‌فرد؛ خسرو عزیزی؛ سعید حیدری؛ علیرضا دارایی مفرد


مطالعه تأثیر روش‌های مختلف کوددهی بر عملکرد و اجزای عملکرد عدس در شرایط اقلیمی‌خرم‌آباد

دوره 2، شماره 4، تیر 1390، صفحه 1-14

مریم احمدی‌فرد؛ خسرو عزیزی؛ احمد اسماعیلی؛ سعید حیدری؛ علیرضا دارایی‌مفرد